Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fähig#11 ERTUSSENIN

25 september 2018 @ 20:00 - 22:30

Euro17,50
Fähig, salons over levenskunst

Als mens hunkeren wij doorgaans naar duidelijkheid. Wit-zwart, links-rechts, goed-slecht, man-vrouw. Duidelijkheid maakt het leven eenvoudiger, overzichtelijker, makkelijker. Helaas zit de wereld lang niet altijd zo helder in elkaar. Veel zit ertussenin. En dat is het thema van Fähig #11. Daar waar zaken onhelder, onduidelijk en daarmee soms verwarrend zijn. Hoe ga je daar mee om? Hoe ordenen wij onze wereld en zit er schoonheid in ‘Ertussenin’?

Hoe is het om jezelf geen man, maar ook geen vrouw te voelen? Henny Riesenbeck komt vertellen hoe het voelt om in deze maatschappij zowel affiniteit met het man-zijn als met het vrouw-zijn te voelen.

Fatima’s familie was het niet eens met haar partnerkeuze. Dit heeft ertoe geleid dat ze afscheid moest nemen van de islamitische cultuur. Hoe voelt het als je afscheid neemt van de cultuur waarin je bent opgegroeid, maar je nog niet thuis voelt in de cultuur waarin je leeft?

Het getal nul. Zo’n getal dat overal tussenin valt. Wiskundige Wytze Hoekstra praat hierover met gastheer Jeroen Busscher.

Verder brengt muzikant Milan Mes een ode aan het begrip ‘Ertussenin’. Natuurlijk is er ook muziek, goede wijn en fijn gezelschap. Wij zien weer uit naar een boeiende avond…

De kaartverkoop is reeds gestart, dus wees er snel bij en reserveer uw kaartje en die voor uw vrienden of familie. Of voor iedereen die daar tussenin zit.

Fähig #11 ‘Ertussenin’ – dinsdag 25 september 2018 om 20:00 uur

old school

Gaasterlandstraat 3-5

Amsterdam

TICKETS

Fähig bestaat zonder subsidie en ontstaat door de inspanningen van vrijwilligers en gasten. De onkosten betalen wij van uw toegangskaartje. Wijs daarom anderen op ons bestaan en help Fähig voort te leven.

Gegevens

Datum:
25 september 2018
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
Euro17,50
Evenement Categorieën:
,
Website:
http://fahig.com/

Organisatoren

Fähig, salons over levenskunst
old school

Locatie

Old School Amsterdam
Gaasterlandstraat 3-5
Amsterdam, 1079RH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 349 342 16