Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fähig #12: SPULLEN

19 februari @ 20:00 - 22:00

Had de mens in den beginne alleen nog spullen om zich te kunnen voorzien in de eerste basisbehoeften, inmiddels worden we overspoeld met een hoeveelheid  aan spullen, spullen en nog eens spullen.

Tijdens Fähig #12 stellen we dan ook de vraag: wat is nog de waarde van spullen in deze tijd? Hoe gaan de ultieme minimalisten om met hun spullen? Hoe is het leven als je aan je eigen spullen en verzameldrang ten onder gaat en hoe ervaar je spullen als je ze niet kan zien? Daarover gaan we samen met u en onze tafelgasten in gesprek.

Aan tafel komen onder meer een architect van geleende spullen, een stadsarcheoloog, iemand die het minimalisme tot spel heeft verheven en een psycholoog die ons inzicht geeft in obsessief verzamelgedrag. Verder spelen we een spel met spullen, is er muziek, film en wordt er door een kunstenaar ter plekke gewerkt aan een object van spullen.

Zet dinsdag 19 februari in uw agenda, nodig vrienden en familie uit en reserveer direct een kaartje. Wilt u graag ontspullen in het nieuwe jaar? Neem dan vooral iets van uw spullen mee voor deze spullen, spullen en nog eens spullen avond.

Dinsdag 19 februari 2019
20.00 – 22.00 uur
old school Amsterdam

Fähig bestaat zonder subsidie en ontstaat door de inspanningen van vrijwilligers en gasten. De onkosten betalen wij van uw toegangskaartje. Wijs daarom anderen op ons bestaan en help Fähig voort te leven.

 

Gegevens

Datum:
19 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.chipta.com/tickets/event/17092/fahig-12-spullen/

Organisator

Fähig, salons over levenskunst
E-mail:
http://fahig.com/#contact
Website:
http://fahig.com/

Locatie

Old school Amsterdam
Gaasterlandstraat 3-5
Amsterdam, 1079 RH NL
+ Google Maps