Fähig #13: ‘DRUKTE’

Tegenwoordig als je iemand vraagt: “hoe gaat het met je?” Dan krijg je al snel het antwoord: “Ik heb het druk”. Mensen hebben het druk met van alles, maar waarmee nu precies? Is de wereld niet juist makkelijker en toegankelijker geworden met allerlei nieuwe technologieën, betere infrastructuur, wereldwijde communicatie, internet, social media, flexibel werken, een steeds grote welvaart? Maar dus ook steeds drukker en soms zelfs zo druk dat mensen er aan onder doorgaan.

Verwachten we teveel van onszelf? Leven we in een snoepwinkel en kunnen we onszelf niet inhouden? Jutten we elkaar teveel op?

De komende editie van Fähig heeft als thema: drukte. Waarom maken we ons zo druk? Hoe ga je om met drukte? Wat als je je juist nooit meer druk hoeft te maken? We gaan in gesprek met drie mensen die op een bijzondere manier dit thema van doen hebben. Daarnaast zullen ditmaal een aantal verrassende columnisten door middel van woord, beeld of muziek hun persoonlijke verhaal delen over welke rol drukte in hun leven speelt.

Dit is alweer de 13e salon over levenskunst die Fähig organiseert. Zoals u weet werken wij als groep vrijwilligers geheel zonder subsidie. U helpt ons te bestaan. Reserveer tijdig, zodat we weten waar we aan toe zijn (en niet omkomen in de drukte) en breng natuurlijk iemand mee die u Fähig ook gunt.

Bestel vóór 12 juni hier een kaartje met korting (€ 12,50).

Fähig #13: ‘DRUKTE’
Dinsdag 25 juni 2019
20.00-22.00 uur